Thuis

ShenZhen Xunlan Technology Co., LTD

China ShenZhen Xunlan Technology Co., LTD certificaten
China ShenZhen Xunlan Technology Co., LTD certificaten
Dank. Wij hebben de productsteekproeven ontvangen u verzond. Zij zijn precies zoals verwacht, een aardige stevige zwarte metaalbel mailer. Ik zal het kunstwerk voor de orde wordt gebeëindigd krijgen en zal onze samenwerking voortzetten die.

—— Ryan

Het is een genoegensamenwerking met u geweest. Ik houd zeer van uw producten! Tot dusver, heeft het product een goede reactie gehad. Geen klantenklachten. Ik zal waarschijnlijk nieuw ordemidden volgende maand plaatsen.

—— Eric

Dit is de eerste keer wij met u hebben samengewerkt. Ik ben zeer tevreden met de kwaliteit van aluminiumfoliezak en de de diensthouding van het personeel. Wanneer de problemen zich voordoen, kunnen zij een manier vinden om hen op tijd op te lossen. Dank u zeer.

—— Tom Gill

Hallo Klimop, Vrolijke Kerstmis aan u ook! Ja, ontvingen wij de orde en alles kijkt groot! Dank u! Het goud kleurt u aanpaste is perfect! :) En het roze goud en het wit zijn ook groot! Dank u zeer! Vriendelijke groeten, Josh

—— Josh

Ik ben online Chatten Nu

ShenZhen Xunlan Technology Co., LTD

1 2 3 4 5
ShenZhen Xunlan Technology Co., LTD ShenZhen Xunlan Technology Co., LTD ShenZhen Xunlan Technology Co., LTD ShenZhen Xunlan Technology Co., LTD ShenZhen Xunlan Technology Co., LTD
Bedrijfsintroductie productieatelier Meeting Room steekproef kamer Bedrijfteam

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Zuidoost-Azië
Oceanië
Merken : xunlan
Aantal werknemers : 180~200
Jaarlijkse omzet : 18000000-2000000
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 70% - 80%

   De Technologieco. van Shenzhenxunlan, Ltd. Het produceert en verkoopt hoofdzakelijk antistatische en verschepende verpakkende producten.

 

 

China ShenZhen Xunlan Technology Co., LTD Bedrijfsprofiel 0

 

 

De belangrijkste producten zijn: het verschepen bellenmailers, metaalbellenmailers, polybellenenveloppen, kraftpapier-document bellenmailers, vulden bellenmailers, aluminiumfoliezakken, ESD beveiligingszak, zwarte Geleidende zak, geleidende netzak, vacuümzakzakken, pe plastic zak op. Katoen van de aluminiumfolie het samengestelde parel

 

 

 China ShenZhen Xunlan Technology Co., LTD Bedrijfsprofiel 1

 

 

 

De ondergeschikte installatie van het bedrijf: Volgens de ontwikkeling van de marktvraag, Co. van de Verpakkingsproducten van Shenzhen Yijie, werd Ltd gevestigd in 2005, na de totstandbrenging van het bedrijf, investeerde het reusachtige personeel en materiaalmiddelen, en wijdde zich aan onderzoek en ontwikkeling van antistatische technologie. Het bereikte technologie van de doorbraak de elektrostatische behandeling in de samengestelde plastic oppervlaktelaag gebruikend HUISDIER samengesteld CPP, dat antistatische behandelingstechnologie brengt in de era van de hoog-vraagproduct verpakking.

 

 

 

China ShenZhen Xunlan Technology Co., LTD Bedrijfsprofiel 2

 

 

 

 aan het concurrentievermogen van het bedrijf aan te passen en met klanten in de integratie van product verpakking en verwerving, in 2006 samen te werken, verwierf Xunlan de Verpakkingsmaterialenco. van Shenzhen Riyuejia, Ltd. Deze fabriek die hoofdzakelijk het verschepen bellenmailers, metaalbellenmailers, polybellenenveloppen, kraftpapier-document bellenmailers produceert, vulde bellenmailers, enz. op

 

 

 

China ShenZhen Xunlan Technology Co., LTD Bedrijfsprofiel 3

 

 

 Het vooruitzien, Xunlan-Groep zal zijn strategisch concurrentievermogen blijven verbeteren om het de voortdurende groei en succes van zijn klanten te steunen. Wij zijn nog geëngageerd aan het helpen van klanten bij het integreren van huidige geavanceerde verpakkingstechnologieën (zoals antistatische behandelingstechnologie: antistatisch parelkatoen, antistatische spons, antistatische bellenzakken, antistatisch karton, antistatisch schuim, enz.) met dagelijkse zakelijke activiteiten. Op deze wijze, kunnen wij de producten van onze klanten voor de markt maken en hen toelaten om in de industriële concurrentie te winnen.

 

 

 

China ShenZhen Xunlan Technology Co., LTD Bedrijfsprofiel 4

 

 

Vandaag, Xunlan-is de Groep een volledig gediversifieerde productie en een internationale beroemde productagent geworden, die verpakkingsoplossingen voor high-tech producten, PC-raad, harde aandrijving, precisieproducten, giften, kleding, enz. verstrekken. Het is het doel van ons bedrijf dat ons verenigt en de innovatie kan echt succes brengen. U kunt de briljante verwezenlijkingen van onze loyale klanten, met inbegrip van Huawei, Foxconn, Xinjiang, Libang-Precisie etc. zien.

 

 

China ShenZhen Xunlan Technology Co., LTD Bedrijfsprofiel 5

 

Contactgegevens
ShenZhen Xunlan Technology Co., LTD

Contactpersoon: Miss. Rita huang

Tel.: 86-15817229572

Fax: 86-755-27653743

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)